FlexAbility Plus+

FlexAbility Plus+

FlexAbility Plus+ sisältää nivelille tärkeitä ravintoaineita. FlexAbility Plus+ sopii kaikille valmennuksessa ja kovassa työssä oleville hevosille ja poneille. Se auttaa myös ylläpitämään normaalia liikkuvuutta ja niveltoimintoja vanhoilla hevosilla.

FlexAbility Plus+ on ravintolisä, joka sisältää korkeina pitoisuuksina vaikuttavia aineita, joita tarvitaan ruston muodostukseen ja nivelpintojen ylläpitoon. Ainutlaatuinen yhdistelmä tieteellisesti dokumentoituja raaka-aineita kuten glukosamiini, alhaisen molekyylipainon omaava kondroitiinisulfaatti, MSM, hyaluronihappo, Omega-3 rasvahapot EPA & DHA ja C-vitamiini oikeina pitoisuuksina edistää ja ylläpitää normaalia liikkuvuutta ja niveltoimintaa.

Eläinlääketieteellisissä kokeissa oli nähtävissä parannuksia hevosilla jotka kahden viikon ajan saivat ylläpitoannoksen FlexAbility Plus+a. FlexAbility Plus+a annetaan päivittäin ruokinnan yhteydessä ohjeiden mukaisesti.

Käyttöohje: Tasamittaa 25 ml (14,8 g) päivässä

  Normaali Kyllästysannos+
Poni ≈ 250 kg 3
Hevonen ≈ 500 kg 3 6
Iso hevonen > 750 kg 9

+ Anna kyllästysannos 14 päivän ajan aloittaessasi FlexAbility Plus+ käytön

Koostumus

Metyylisulfonyylimetaani (MSM), glukosamiini HCl, kondroitiinisulfaatti, DHA, EPA, stabilisoitu C-vitamiini, hyaluronihappo (HA), riisijauho, aromiaine

Lisäaineet (/kg)

EU-hyväksytty aromiaine 6 g

Kielletyt aineet

Valmiste on tutkittu seuraavien kiellettyjen aineiden varalta: kofeiini, teofylliini, teobromiini, hyoskiini, hordeniini, morfiini ja atropiini. FEIn sääntöjen mukainen.

Vaikuttavat aineet

MSM (g)
6,5
Glukosamiini (g)
10
Kondroitiinisulfaatti (g)
4,1
C-vitamiini (g)
5,0
DHA (g)
1,9
EPA (g)
1,0
Hyaluronihappo (HA) (mg)
150

Ravintoaineet

Raakavalkuainen %
18
Raakakuitu %
1
Raakarasva %
2
Tuhka %
1